Bescherm jouw bedrijfsgegevens binnen Office 365 met SkyKick Cloud Backup

Mensen verwijderen gegevens. Meestal per ongeluk, soms opzettelijk. Zonder een Office 365 cloud back-up oplossing mist u het fundamentele stuk gegevensbescherming als aanvulling op de oorspronkelijke Office 365 functies. SkyKick Cloud Backup helpt bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens voor Office 365, Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Groups & Teams.

Contact

Voordelen Skykick

Ontdek de mogelijkheden van combineren

Security

Back-ups zorgen dat je data kunt herstellen. Security-software maakt jouw kans op dataverlies nog kleiner.

Ontdek meer

Moderne Werkplek

SkyKick Cloud Backup helpt bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens voor Office 365 en daarnaast ook de Moderne Werkplek met Microsoft 365.

Ontdek meer

Office 365

SkyKick Cloud Backup helpt bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens voor Office 365, Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Groups & Teams.

Ontdek meer

Skykick Cloud back-up, onbeperkte opslagcapaciteit voor je Office 365 mail en data

CONTACT

Hop on the cloud!Contact

Waarom hebben bedrijven een back-up oplossing nodig?

75% van gegevensverlies binnen een organisatie is te wijten aan menselijk handelen en 32% van de bedrijven hebben ooit te maken gehad met dataverlies. Zonder een back-up oplossing missen jouw klanten het fundamentele stuk gegevensbescherming als aanvulling op de oorspronkelijke Office 365 functies. SkyKick Cloud Backup biedt de mogelijkheid om organisaties te beschermen met een snelle, gemakkelijke manier om bedrijfsgegevens snel te herstellen.

Onbeperkte storage met Skykick

Met SkyKick Cloud Backup kan een onbeperkte hoeveelheid data worden opgeslagen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Oneindige bewaartermijn van data

De bewaartermijn van de opgeslagen gegevens is onbeperkt.

Zes back-ups per dag met Skykick

Doordat er per dag 6 back-ups worden gemaakt, is het mogelijke verlies van data minimaal.

Gegevens herstellen met één klik

Met slechts een muisklik kunnen jouw verloren Office 365 gegevens weer hersteld worden.

Bescherming voor de gehele Office 365 suite met Skykick

SkyKick Cloud Backup helpt bij het gemakkelijk opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens voor Exchange Online, maar ook voor SharePoint, OneDrive, Groups en Teams.

Waarom hebben bedrijven een back-up oplossing nodig voor Office 365?

Office 365 biedt geografische redundantie ter bescherming tegen gegevensverlies door gegevens over meerdere datacenters te spiegelen. Dit biedt echter geen bescherming tegen gegevensverlies dat niet gerelateerd is aan een datacenter, omdat deze gegevensverliezen worden gespiegeld over de meerdere datacenters. Office 365 Online Archiving en andere functionaliteiten beschermen wel gegevens, maar vereisen expertise, extra kosten en tijd om gegevens te herstellen. En wanneer de data wordt hersteld, zijn ze vaak ongestructureerd. Daarom is een back-up oplossing nodig voor een snelle, naadloze manier om verloren data te herstellen, precies zoals het was en waar het was, zodat medewerkers productief kunnen blijven.

Wat maakt SkyKick Cloud Backup anders dan andere back-up oplossingen?

  • Eenvoudige setup: automatische detectie van mailboxen, SharePoint-sites en OneDrive voor Bedrijven-accounts in een handomdraai.
  • Snel zoeken, herstellen met één muisklik: zoek razendsnel gegevens op en herstel ze naar hun oorspronkelijke locatie met één enkele klik, waarbij geen bestanden overschreven worden.
  • Zes back-ups per dag: Om de vier uur een back-up van jouw gegevens zonder datalimieten of overschotten voor Exchange, SharePoint en OneDrive voor bedrijven.
  • Onbeperkte retentie: het maakt niet uit hoe lang je gegevens nodig hebt, SkyKick Cloud Backup doet het voor een vaste prijs.
  • Automatisch toevoegen aan back-up: SkyKick Cloud Backup voegt automatisch nieuwe mailboxen en SharePoint/OneDrive-gebruikers toe.