Workspace 365

Alles wat jij nodig hebt, op ieder apparaat en locatie in één centrale werkplek

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan een werkplek met de juiste applicaties, die altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar is. Workspace 365 biedt deze complete online werkplek en bouwt daarvoor verder op de kracht van Office 365. Het mooie is dat jij niets hoeft te installeren en dat jij direct op ieder apparaat met een internetbrowser toegang hebt tot jouw online werkplek.

Contact

Voordelen Workspace 365

Ontdek de mogelijkheden van combineren

Back-up voor Office 365

Bescherm uw bedrijfsgegevens. Maak back-ups van uw data in Office 365 en herstel mails en bestanden eenvoudig.

Ontdek meer

Integreer met Office 365

Alle documenten uit Office 365, SharePoint en de fileserver in één gebruiksvriendelijk overzicht, op ieder apparaat.
Ontdek meer

Security

Bescherm de apparaten binnen jouw organisatie met de juiste security software en creëer een optimale en veilige online werkplek.

Ontdek meer

Microsoft Workspace 365: alles in één online werkplek.

Contact

CONTACT

Hop on the cloud!Contact

Microsoft Workspace 365: alles in één online werkplek

Op basis van je rol binnen de organisatie krijg je alleen de applicaties en informatie te zien, die voor jou van toepassing zijn. Hierdoor zie je nooit onnodige info en bewaar je overzicht in je werk. Daarnaast kun je als organisatie bekijken welke medewerkers nog echt een desktop nodig hebben en wie er volledig in de cloud kunnen online werken. Zo kun je flink op kosten besparen.

Eén wachtwoord voor alle apps met Workspace 365

Ben je ook zoveel tijd kwijt met het bedenken van wachtwoorden voor allerlei applicaties? Binnen Workspace 365 zijn alle applicaties overzichtelijk en snel bereikbaar in één online werkplek en bereikbaar na één keer inloggen.

Alle documenten bij elkaar

De overgang van een fileserver naar het documentensysteem binnen Office 365 is groot. Door de Microsoft Workspace 365 gebruikersinterface over SharePoint, OneDrive & de fileserver te leggen, kunnen mensen zonder training online gebruik maken van hun documenten. Met deze moderne werkplek heb je toegang tot alle type documentlocaties binnen één gebruiksvriendelijke interface.

Direct informatie inzien in Workspace 365

Creëer een dashboard en krijg direct inzicht in je (ongelezen) mail, agenda, documenten, nieuws, statistieken, applicaties, rapportages en meer.

Digitale werkplek met Single Sign-On

Bespaar tijd, log in één keer in bij elk type applicatie. Dit geldt zowel voor Web-Applicaties als Remote Desktop / Windows-applicaties binnen Workspace 365.

Maak documentmanagement eenvoudig met Workspace 365

Binnen het DMS worden de krachtige Office 365 functies vereenvoudigd. Zo kun je makkelijker:

 • Online en lokaal werken met Office Apps
 • Mappen aanmaken en beheren
 • Documenten synchroniseren naar elk device
 • Online samenwerken in één document, met één versie

Breng data naar mensen toe

De basis van een complete digitale werkplek is het ontsluiten en vereenvoudigen van toegang tot alle applicaties en data die medewerkers nodig hebben. Vooruitkijkend wordt de informatie uit applicaties steeds belangrijker dan de applicatie zelf. Denk bijvoorbeeld aan e-mails, recent bewerkte documenten en nieuwsberichten als een intranet. Maar Workspace 365 integreert ook de business intelligence oplossing van Microsoft: Power BI. Hierdoor krijgen werknemers direct inzicht in de benodigde informatie.

Van welke technieken maakt Workspace 365 gebruik?

Hosted applicaties met Single Sign-On kun je eenvoudig toevoegen in de digitale werkplek, door gebruik te maken van Citrix XenApp of Clientless RDP.

Technieken die onder andere zijn geïntegreert:

 • (Azure) Active Directory
 • Citrix Workspace (XenApp)
 • Applicaties in een RDS farm (Clientless RDP)
 • Fileserver(s) (bijv. WebDav, Nomadesk, NextCloud)
 • Office 365 (SharePoint, OneDrive en Exchange) zowel cloud, hosted als on-premises varianten
 • RSS
 • Yammer
 • iFrames (object-based tile)