Onniva Cloud Platform

Onniva Cloud Platform: het veilige private cloud platform van Onniva, waarmee je zelfstandig je IT-omgeving kunt bouwen

Met het Onniva Cloud Platform kun je zelfstandig een complete server infrastructuur bouwen in datacenters in Nederland. Onniva verzorgt de cloud infrastructuur in deze datacenters en garandeert een hoge beschikbaarheid. Daar heb je geen omkijken meer naar. Je kunt je focussen op de inrichting van de cloud server omgeving, zonder om te hoeven kijken naar fysiek onderhoud van de servers. Door middel van VMware technologie kun je volledig zelfstandig virtuele servers en netwerken uitrollen, zo vaak en wanneer je maar wilt.

Contact

Voordelen Onniva Cloud Platform

Ontdek de mogelijkheden van combineren

Back-up

Maak backups van jouw data met back-up oplossingen van Onniva en herstel wanneer nodig emails, bestanden of complete servers. (dit kan zijn Azure back-up, Skykick, Veeam, Acronis)
Ontdek meer

Browser based werken

Combineer uw Azure omgeving met een browser based cloudoplossing van Onniva. Hiermee kunt u de werkplek via elk device vanuit een browser benaderen. Benieuwd naar de voordelen? (Awingu, Workspace 365)

Ontdek meer

Security

Backups zorgen dat u data kunt herstellen, security software maakt uw kans op dataverlies nog kleiner. Beveilig uw Azure omgeving met security oplossingen van Onniva.
Ontdek meer

Onniva Cloud Platvorm wordt aangeboden vanuit de best beschermde en betrouwbaarste datacentra in Nederland.

CONTACT

Hop on the cloud!Contact

Waarom een cloud infrastructuur?

Ben je benieuwd wat een cloud infrastructuur voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je al besloten om over te stappen op virtuele servers, maar weet je nog niet voor welke cloud oplossing je moet kiezen en hoe je moet beginnen? Wij bespreken dit graag met je, lees hier wat het Onniva Cloud Platform inhoudt.

Een cloud server is altijd en overal beschikbaar

Onniva Cloud Platform betekent een cloud server omgeving die altijd en overal beschikbaar is. Onniva verzorgt de cloud infrastructuur in de datacenters en je kunt zelfstandig, met advies van Onniva, je eigen IT-omgeving bouwen op deze infrastructuur. Door middel van software kun je eenvoudig virtuele servers en netwerken activeren en hier gebruikers op laten inloggen. Waar je ook bent en welk device je ook gebruikt, je kunt altijd connectie maken met de cloud omgeving. Hierdoor kan jouw organisatie flexibel werken. Met geavanceerde security oplossingen kun je rechten toevoegen aan gebruikers. Hiermee bepaal je wat gebruikers juist wel of niet kunnen inzien, als ze bijvoorbeeld thuis werken.

Data in Nederlandse cloud datacenters, strenge veiligheidseisen

Jouw Onniva Cloud Platform draait in onze datacenters in Nederland. Dat betekent dat je omgeving ook 100% in Nederland staat, met uitwijklocaties en back-ups naar datacenters in Nederland. Deze datacenters zijn zeer streng beveiligd en voldoen bovendien aan verschillende ISO normen. Jouw IT-omgeving is dan ook een stuk veiliger dan een server omgeving op locatie.

Onniva VMware Cloud: schaalbaar en flexibel

Met het Onniva Cloud Platform neem je alleen de resources af die je nodig hebt. Zo blijven de kosten voorspelbaar en kun je gemakkelijk resources bij- en afschalen. Groeit je bedrijf? Dan kun je eenvoudig gebruikers toevoegen of server capaciteit bijkopen. Verlaten medewerkers de organisatie? Geen probleem, verwijder eenvoudig gebruikers en verminder de server capaciteit.

Cloud Platform Supportcenter en Advies 

Het supportcenter van Onniva is 24/7 bereikbaar. In dit supportcenter worden cloud platformen als het Onniva Cloud Platform gemonitord, zodat we continu de hoge beschikbaarheid kunnen garanderen. Mochten er toch technische issues plaatsvinden of problemen met het inrichten van je cloud infrastructuur zijn, dan kun je hier altijd terecht voor snelle support en advies.

De voordelen van een virtuele server infrastructuur

Voor veel organisaties is het investeren en inrichten van een eigen infrastructuur te duur geworden en security en compliance vereisten maken het soms te complex om deze nog zelf te beheren. Door gebruik te maken van een cloud infrastructuur heb je deze hoge kosten en complexiteit niet. Kies het Onniva Cloud Platform en profiteer van een zeer veilige, betrouwbare en snel schaalbare oplossing.

Onniva Cloud Platform: bouw je eigen virtuele datacenter

Het Onniva Cloud Platform is een stabiel en schaalbaar high-performance platform, waarop je met behulp van virtuele servers, storage en netwerk resources eigen virtuele datacenters kunt bouwen. Door de integratie van VMware met NSX-datacenter is uitgebreide netwerkintegratie en security gewaarborgd.

VCloud Director, eigen beheer vanaf het Operating System

Onniva Cloud Platform is een alternatief voor bedrijven die niet (meer) willen investeren in eigen hardware. En bedrijven die geen gebruik willen of kunnen maken van een public cloud, of die juist een multi-cloud strategie willen. Met de VCloud Director webportal krijg je de beschikking over een compleet virtueel datacenter, met een hoge mate van controle en flexibiliteit over de servers, de storage en het netwerk. Je krijgt beheer vanaf de keuze van het Operating System.

Virtuele server omgeving als primaire of uitwijk locatie

Continuïteit van je organisatie is erg belangrijk. Op het moment dat er een onderdeel van jouw IT-omgeving uitvalt, kan dit vergaande consequenties hebben voor je bedrijfsvoering. Met het Onniva Cloud Platform kun je virtuele servers meervoudig uitvoeren. Dit kan zowel binnen het datacenter als over verschillende datacenters in Nederland. Bovendien kun je het Onniva Cloud Platform gebruiken als uitwijklocatie van je huidige IT-omgeving, die lokaal of in een ander datacenter staat.

Cloud infrastructuur support

Onniva beschikt over een Nederlands supportcenter, waar je kunt rekenen op 24/7 support. In dit supportcenter worden cloud platformen als het Onniva Cloud Platform gemonitord, zodat we de hoge beschikbaarheid continu kunnen garanderen. Heb je technische issues of problemen met het inrichten van je virtuele servers? In ons supportcenter kun je altijd terecht met al je vragen.